Wat gaat Cardano doen volgend jaar en hoe kan je het aanschaffen?

De verwachtingen voor de cryptomarkt lijken er goed uit te zien, maar wat is wijsheid? Alles wat je moet weten over de verwachting van Cardano.

Wat is Cardano

Cardano is zoals zoveel andere cyrptocurrency een soort digitale munt. Cardano heeft een eigen systeem en een eigen koers. Deze munt staat dus op zichzelf, maar hangt ook weer samen met de rest van de cryptomarkt. Bijvoorbeeld, als Bitcoin enorm zakt, zie je eigenlijk dat de hele markt ongeveer hetzelfde doet. Maar natuurlijk heeft Cardano ook zo zijn eigen voordelen en eigen groep investeerders. Dat komt met name doordat Cardano een groene munt is. De manier van werken bij Cardano is een stuk groener dan bij bijvoorbeeld Bitcoin. Elke transactie die je maakt bij Cardano heeft transactiekosten, die ze vervolgens weer in duurzame projecten steken. Een leuke en duurzame munt om in te investeren dus.

Verwachting Cardano

Dat is leuk en aardig en misschien wel de reden dat je in deze munt wil gaan investeren, maar uiteindelijk willen we allemaal hetzelfde: winst maken met onze investering. Dus, wat is de Cardano verwachting voor het aankomende jaar en wat zeggen experts ervan? In 2021 heeft Cardano als een positieve groei meegemaakt en de verwachting is dan ook dat deze lijn doorzet. Toch is het belangrijk om te zeggen dat verwachtingen nooit precies uitkomen en dat er ook nog wel eens een misser tussen zit. Investeer dus altijd met geld dat je kan missen en bijvoorbeeld nooit met geleend geld.

Hoe koop ik Cardano?

Nu je weet wat Cardano is en hoe de markt ongeveer werkt, kan je aan de slag. Doe dat altijd op een betrouwbare website. Zoek op Cardano en klink op creëer account hier, zodat je een account voor dat specifieke platform kan maken. Je account is gekoppeld aan je bankrekening en ook aan jouw persoonsbewijs. Zoals je ID-kaart, rijbewijs, of paspoort. Meestal moet je een foto maken va je document, of het document scannen. Dat kan met de meeste telefoons gewoon bij je ID-kaart. Hartstikke makkelijk. Daarna moet je een foto van jezelf maken, om te bewijzen dat jij het bent. Soms moet je ook nog even wat inspreken, maar dat hoeft niet altijd. Bevestig je account via je e-mail en je kan los.

Wat je nog meer moet weten

Instappen in een nieuwe investering lijkt natuurlijk allemaal heel leuk en je kijkt vaker naar de mogelijke winst. Maar onthoud ook dat investeren niet alleen maar feest is. Er zit altijd een risico aan verbonden, hoe positief en optimistisch de markt ook lijkt. Veel experts zeggen dat de cryptomarkt, gestaag, maar eigenlijk altijd groeit. Dan kan inderdaad zo zijn, maar de pieken en dalen horen erbij. Raak niet in paniek en kijk vooral naar wat je wel kan doen. Haal bijvoorbeeld niet al je munten van je account af al je verlies maakt. Want pas dan, ben je je investering echt kwijt. Houd je het vertrouwen en houd je je munten op je account? Meestal krabbelt de koers langzaam weer omhoog. Daarna kan je weer winst boeken en zal je blij zijn dat je niet alles eraf gehaald hebt. Succes met investeren!

Door