Ontdek welke lingeriestijl bij jou past

Na een jaar binnen zitten en heel der dagen rond te lopen in je jogging, is het tijd om terug te ontdekken hoe het voelt om sexy lingerie te dragen.

In de zomer voelt het des te beter aan om leuke lingerie te dragen. In deze blog geven we je een aantal lingeriestijlen mee waar jij jezelf misschien wel in terugvindt.

Lingeriestijlen

Vooraleer we dieper ingaan op de verschillende lingeriestijlen die je kan kiezen, vinden we het belangrijk dat je weet dat je in alle lingerie er super sexy uitziet. Je hoeft dus absoluut geen schrik te hebben dat bepaalde lingerie niets voor jou is.

Ben jij een elegante dame?

Elegante lingerie kenmerkt zich door de diepe intense kleuren en sierlijke afwerkingen. Dit is ook lingerie die bestaat uit zachte materialen. Een stijl die perfect geschikt is voor een elegante dame.

Hou jij van iets sexyer?

Laat de spanning hoog oplopen in de slaapkamer met een sexy lingeriesetje. Deze lingeriestijl is vaak gemaakt van kant met subtiele afwerkingen. Deze subtiele afwerkingen zorgen ervoor dat de spanning wordt opgedreven.

Het perfecte voorbeeld van sexy lingerie is een babydoll. Als je dit aandoet, slaat je vriend/vriendin helemaal op hol. In de positieve zin van het woord dan wel te verstaan

Een babydoll is een super aantrekkelijk outfitje dat net de belangrijkste delen van je adembenemende lichaam bedekt.

Ga voor een klassieke en tijdloze lingeriestijl

Een tijdloos lingeriesetje bestaat meestal uit een zwarte kleur. Graag willen we wel even een foute opvatting de wereld uit helpen die veel vrouwen hebben. Het is niet omdat je kiest voor klassieke lingerie dat je er niet sexy uitziet, integendeel zelfs. Er is niets mooier dan een vrouw die een zwart korset draagt.

Ben jij een romantische ziel?

De romantische lingeriestijl herken je door de zachte kleuren die gebruikt worden. Deze lingeriestijl is perfect om te dragen in het alledaagse leven, maar ook op een romantisch avondje met twee.

Hou het lekker comfortabel

Het is ook belangrijk dat je lingerie comfortabel zit. Vroeger stond comfortabele lingerie gelijk aan niet al te sexy lingerie. Dat is nu verleden tijd. Een bralette is super aangenaam om te dragen en zit heel comfortabel. Voor vrouwen met een grotere cupmaat is een bralette soms niet zo handig omdat het weinig ondersteuning biedt.

Je bent helemaal klaar voor een romantische avond

Heb je een lingeriestijl gekozen die bij jou past? Dan ben je bijna helemaal klaar voor de perfecte avond met je vriend/vriendin. Eender welke stijl je kiest, je gaat er ongetwijfeld prachtig uitzien! Het enigste dat je nog hoeft te doen is condooms bestellen.

Door