Mooie accessoires om met de feestdagen te dragen? Dit zijn stijlvolle tips!

Tijdens de feestdagen wil je er natuurlijk tiptop verzorgd uitzien! Dit zit ‘m in je make-up en de styling van je haar, evenals in je outfit. Vergeet bij je outfit niet om ook aan accessoires te denken! Zo maak je je look namelijk pas echt compleet. En aangezien de feestdagen het uitgelezen moment vormen om eens volledig uit te pakken, heb je veel opties om aan te denken. We zetten onze favoriete tips voor je op een rijtje!

Feestelijke schoenen dragen

Met alleen je kleding ben je er nog niet. Draag ook je mooiste schoenen tijdens de feestdagen. Je zit wellicht grotendeels aan de eettafel, maar toch zijn je schoenen goed te zien als je af en toe opstaat, evenals bij binnenkomst. Aan welke schoenen je kunt denken? Het ligt natuurlijk aan jouw stijl! Fraaie laarzen dames zijn in ieder geval een goede keuze. Ga op zoek naar een look die bij je past. Hoge laarzen staan bijvoorbeeld chic en elegant. Een lagere laars is net weer wat stoerder. Met een hakje zit je hoe dan ook altijd goed: dat past wel bij het feestelijke moment. Maar als je liever op platte schoenen rondloopt, is dat natuurlijk ook gewoon een mogelijkheid. Draag waar jij je prettig bij voelt!

Mooie sieraden kiezen

Kies sieraden uit die goed staan bij je verdere outfit. Een mooi horloge dames is bijvoorbeeld een aanrader. Handig is dat ook nog eens, omdat je altijd de tijd in de gaten kunt houden. Vind je een horloge aan je arm nog niet voldoende? Draag er dan tevens een armband bij. In het zilver of goud: je weet zelf welke kleur je het liefst draagt. Een ketting om je hals oogt tevens sierlijk. En vergeet niet om fraaie oorbellen in te doen! Subtiele knopjes zijn een prima keuze. Maar misschien is het met de feestdagen juist leuker om uit te pakken met grotere hangers! Tot slot kun je nog denken aan ringen om je vingers. Je kunt een combinatie van verschillende sieraden samenstellen, of je juist focussen op een bepaalde soort. Draag je meerdere sieraden? Laat dan bijvoorbeeld dezelfde kleur terugkomen, of kies voor een kleur die overeenkomt met je verdere outfit.

Handige tas voor je spullen

Als je de feestdagen buiten de deur viert, is het handig om een tas mee te nemen, waar je je benodigdheden in kwijt kunt. Een schoudertas is een feestelijke keuze. Een clutch is tevens een leuke optie. Je hoeft de tas immers toch niet de hele avond vast te houden: dat maakt de clutch tot een goede kandidaat. Maar het is natuurlijk maar net hoe jouw favoriete tas eruitziet.

Door