Hoe kun je online geld verdienen zonder te werken?

Het lijkt een droom, maar hoeft niet onmogelijk te zijn: geld verdienen zonder te werken. Op heel veel manieren kun je online je vermogen laten groeien zonder dat je in principe werk nodig hebt. Let wel: bij veel van deze zaken lijkt het te mooi om waar te zijn, wees je bewust dat vaak bij makkelijk geld verdienen je ook een risico loopt om dat geld heel snel te verliezen. Bij gokken wordt vaak hetzelfde advies gegeven als bij drinken: geniet, maar speel met mate. Ook is het handig om, wanneer je een manier hebt gevonden om online makkelijk geld te verdienen, reviews op te zoeken van andere mensen die gebruik hebben gemaakt van hetzelfde en hier positieve dan wel negatieve gevolgen aan hebben ondervonden. Zo oriënteer je je goed op de online-geld-verdienen-industrie.

 

Online enquêtes

Door online enquêtes in te vullen kun je erg makkelijk en vanaf elke locatie geld verdienen. Het zal je niet in één keer baken met geld opleveren, maar is wel erg makkelijk en enquêtes invullen duurt vaak niet zo lang. Eén nadeel: vaak wordt je bij zulke enquêtesites uitbetaald in de vorm van cadeaubonnen.

 

Verkoop oude boeken of kleding

Op Marktplaats of Bol.com kun je makkelijk oude boeken verkopen. Soms kun je zelfs boeken in zogeheten ‘batches’ verkopen, dus veel boeken in één keer. Dat scheelt verzendkosten, en zo ben je in één keer van al je oude boeken af. Daarnaast kun je ook kleding verkopen om makkelijk aan geld te komen, en niet te hoeven werken. Dit kan op sites die hier speciaal voor bedoeld zijn, zoals United Wardrobe.

 

Online beleggen

Ook een heel makkelijke manier om geld te verdienen (en te verliezen, wees je daar bewust van!), zijn manieren om online geld te beleggen. Dit kan bijvoorbeeld bij een online casino, waarmee wordt gespeeld met echt geld. Zo kun je heel makkelijk rijk worden, zonder dat je naar kantoor hoeft.

Ook al lijkt het heel makkelijk om online snel geld te kunnen verdienen, op de lange termijn is het vaak toch wel verstandig om een baan te hebben en daarmee vaak zekerheid dat er elke maand een vast of fluctuerend bedrag binnenkomt, zodat er weer brood op de plank kan verschijnen. Maar voor even zijn bovenstaande oplossingen natuurlijk uiterst effectief.

Door