Zo shop je met korting op Bol.com

Zo shop je met korting op Bol.com

Bol.com is misschien wel Nederlands grootste succesverhaal als het gaat om online winkels. Ooit begonnen als online winkel die boeken verkocht, nu is het een ongelooflijk succesvolle webshop met een uitstekende klantenservice en snelle bezorging die vrijwel alles verkoopt. Uiteraard heeft Bol.com allerlei mooie deals voor je klaar staan, maar er zijn nog meer manieren om met korting bij de online winkel te shoppen. We zetten hier de beste manieren op een rijtje. Doe er vooral je voordeel mee en scoor de beste producten bij Bol.com gewoon met korting de volgende keer dat je er shopt!

Bol.com kortingscode

De eerste manier is om een bol.com kortingscode te zoeken. Je vindt op speciale websites heel veel mooie kortingscodes waar je niet alleen veel geld mee bespaart, maar waarmee je ook korting krijgt op hele specifieke producten. Zo kun je heel gericht korting scoren. Je zoekt simpelweg een voor jou passende kortingscode uit en vult deze tijdens het afrekenproces in op Bol.com. De korting wordt dan toegepast!

Bol.com gratis verzending

Zoals we al even noemden heeft Bol.com een uitstekende klantenservice en een snelle levering, maar kun je daarnaast ook nog eens profiteren van gratis verzending. Dat kan al heel snel, want vanaf slechts twintig euro wordt je bestelling gratis verzonden! Mocht je er een keer niet aan komen dan is er geen man overboord, want de standaard verzendkosten van de online winkel zijn al heel laag van zichzelf: €1,99.

Shop in de Bol.com sale

Wil extra goedkoop winkelen? Dan is het zeer de moeite waard om de sale van Bol.com in de gaten te houden. Hier moet je wel een snelle beslisser voor zijn, want de kortingen mogen behoorlijk hoog zijn in de sale, je weet niet hoe lang de sale op welk product nog van toepassing blijft. Houd in ieder geval regelmatig de sale in de gaten en ga ouderwets op koopjes jacht. Maar dan online.

De Bol.com Bulk 10-daagse

Tien dagen lang zijn er heel veel producten flink afgeprijsd met kortingen die wel kunnen oplopen tot 60%. Je vindt deze 10-daagse in de maanden maart, mei en september. Het is hiermee een van de bekendste acties van Bol.com. Het is dan ook zo dat veel aanbiedingen die dan gelden binnen no-time zijn uitverkocht. Tijdens deze 10-daagse raden we je dan ook aan om nog sneller een beslissing te nemen dan tijdens de reguliere sale.

Schrijf je in voor de Bol.com nieuwsbrief

Nog een manier om met korting te shoppen bij de online winkel is door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Nu kunnen we ons voorstellen dat je helemaal geen tijd of zin hebt om constant de sale van Bol.com in de gaten te houden. Of dat je voor je het weet de Bulk 10-daagse weer helemaal gemist hebt. Dit kun je makkelijk voorkomen door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan gewoon af en toe een e-mail met interessante kortingen en je blijft op de hoogte van het laatste nieuws.

Fan van Bol.com? Genoeg mogelijkheden bij deze webwinkel voor shoppen met korting zoals je hebt kunnen lezen!

Door