De beste online tools om naamkaartjes en badges te maken

Naamkaartjes of naambadges zijn voor de echte ondernemer onmisbaar. Weet je nog de scene uit American Psycho?;) Niet alleen op netwerk events is het een stuk makkelijker communiceren en scheelt het dat mensen je naam niet vergeten, ook staat het een stuk professioneler wanneer je aankomt met een professioneel naamkaartje of badge. Maar zelfs in winkels of restaurants wordt het je soms verplicht om een naamkaartje te dragen, omdat het professioneler oogt.

Nu hoef je zeker niet in de weer met schaar, papier en een pen, maar heb je hier tegenwoordig zelfs online tools voor. Je kunt deze op verschillende sites laten maken en een design laten samenstellen, maar ook zelf een ontwerp maken en deze laten afdrukken. Het voordeel aan een ontwerp laten samenstellen is dat professionele vormgevers ermee aan de slag gaan en je zeker weet dat er een goed ontwerp uit de bus komt. Maar als je niet twijfelt aan je eigen creatieve kunsten, maak dan vooral je eigen naamplaat.

Het belangrijkste bij het samenstellen van een naamplaatje of badge online is dat het er proffesioneel uitziet en niet teveel poespas bevat. Uiteindelijk gaat het natuurlijk ‘maar’ om je naam en zijn teveel tierenlantijntjes niet nodig. Naast de professionele naamplaatjes heb je ook naamplaatjes en badges voor aan je voordeur, maar daar zal een ander artikel aan worden gewijd.

In de wereld van naamplaatjes is het niet zo simpel als het klinkt. Niet alleen heb je verschillende keuzes wat betreft lettertypen, ook over de kleur en materialen moet worden nagedacht. Je kunt dit maken op Naambordencentrale, naamplaatmaker, mijnnaamplaat.nl en bijvoorbeeld op clip4you.

Door