5 beste gadgets voor in de trein

Wanneer jij vaak met de trein reist dan wil je dit natuurlijk zo comfortabel mogelijk doen. Wij geven je in deze blog de 5 beste accessoires voor jouw treinreizen.

Wist je dat of je nu lange ritten of korte ritten maakt in de trein ze vaak oncomfortabel zijn. Soms moet je de hele rit staan omdat het te druk is, en soms zit je tussen twee mensen die zich niet hebben gedoucht in de ochtend. Wij hebben een aantal gadgets die jouw treinreis een stuk aangenamer gaan maken. Van lekkere kussentjes tot gadgets voor vermaak tijdens lange ritten.

Een universele telefoonhouder

Natuurlijk begint een treinrit bij je telefoon. Je wil je een beetje vermaken tijdens die lange saaie ritten. Vooral wanneer jij dagelijks hetzelfde traject aflegt kan het nogal ééntonig worden. Dus download je misschien een serie of kijk je altijd het nieuws in de trein. Met gebogen hoofd zit je te kijken naar je scherm, tot nu! Schaf een universele telefoonhouder aan waardoor je gewoon met een rechte rug kan blijven kijken. Het volgende punt mag dan ook niet ontbreken in de trein.

Draadloze koptelefoon of oordopjes

Je zit dus nu lekker te kijken naar je serie, maar je kan natuurlijk niet het geluid hard aanzetten in de trein. Zorg daarom voor een goede koptelefoon of oordopjes om goed mee te kunnen luisteren. Om je echt even helemaal af te sluiten kan je ze ook nog met noise cancelling aanschaffen. Zo heb je helemaal geen last meer van je buren. Je hebt zowel Iphone als Samsung hoesjes en accessoires die naadloos aansluiten bij jouw telefoon.

Opblaaskussentje

Zit jij echt lang in de trein dan wil je de gadgets die het mogelijk maken om ultiem te ontspannen. Zo mag een opblaasbaar kussentje niet ontbreken in je tas. Deze kan je gewoon heel compact en klein meenemen waardoor je geen last hebt van een hele volle tas omdat jij jouw hoofdkussen hebt meegenomen. Zo’n kussen maakt je rit een heel stuk aangenamer.

Een grote powerbank

Maak jij echt een lange rit dan is een powerbank iets dat je echt bij je wil hebben. Zo weet je altijd zeker dat je gewoon kan blijven communiceren, maar ook dat je serie niet ineens uitvalt. Wij raden aan om een powerbank te kiezen die groter is dan 10.000 mAh. Ben je per ongeluk vergeten je telefoon thuis op te laden kan dit altijd onderweg nog.

Een E-reader

Als laatste in onze lijst komt de E-reader. Een dik boek mee in je tas is echt al lang verleden tijd. Je kan namelijk al je boeken op een klein schermpje lezen. Wanneer je dan ineens je boek hebt uitgelezen kan je gelijk weer de volgende lezen. Ook kan je gewoon onderweg nieuwe boeken kopen en downloaden wanneer je internet hebt. Met een goed abonnement kan je zelfs onbeperkt boeken lezen waar en wanneer je maar wil.

Helemaal inspiratie gekregen om met de trein te gaan reizen? Bekijk hier mooie verre treinreizen over door europa.

Door